24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalA omorât o femeie şi a fugit

A omorât o femeie şi a fugit

O femeie de 45 de ani a fost accidentată mortal la Studina şi lăsată în stradă. Echipe din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Olt acţionează pentru a-l găsi pe conducătorul auto. 

Victima, Dumitra Mitrache Popescu, cu domiciliul în Bucureşti, dar care locuia la Studina, a plecat miercuri seară de acasă fără să-şi anunţe familia.
„Era bolnavă psihic şi obişnuia să mai plece prin sat. Se întoarcea acasă după o oră, două“, au spus rudele. În localitatea Studina, un autoturism a lovit-o, după care conducătorul auto s-a făcut nevăzut. Femeia a fost găsită fără suflare de câţiva trecători, care au anunţat imediat poliţia. Cazul a fost preluat de un echipaj de la Serviciul Poliţiei Rutiere (SPR) Olt, care încearcă să-l găsească pe autorul accidentului.
„În cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Se efectuează cercetări privind împrejurările comiterii accidentului şi pentru identificarea autorului“, a declarat inspectorul Roxana Filip, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Trupul neînsufleţit al Dumitrei a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. Potrivit poliţiştilor, după ce va fi identificat, conducătorul auto riscă să ajungă după gratii.  
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS