10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCad cabluri în Craioviţa

Cad cabluri în Craioviţa

Un mănunchi de cabluri TV s-a prăbuşit ieri-dimineaţă pe o copertină a unei firme de pe bulevardul Oltenia, din Craiova, după ce a fost rupt de un plop în cădere, tăiat la cererea locatarilor. Copertina a plesnit, iar clienţii magazinului au tras o sperietură zdravănă.
Administratorul societăţii, aflată la parterul unui bloc de la intrarea în Piaţa agroalimentară Craioviţa, apreciază pagubele la 1.000 de lei, dar se declară indignat nu pentru că nu-şi va mai recupera banii, ci din pricina indolenţei angajatului unei firme de cablu TV, care ar fi refuzat să mute firele înainte de tăierea copacului. Muncitorul, care a dezafectat reţeaua TV după accident, a spus însă că nu a fost anunţat de Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public (RAADPFL) Craiova că în zonă urmează să fie doborâţi plopii.
Ion Petre, directorul RAADPFL, este de altă părere. „Nu tăiem niciodată un pom fără să anunţăm administratorii de reţele aeriene. Nu garantez eu că acel muncitor ştia sau nu ştia, dar societatea la care lucrează a fost cu siguranţă înştiinţată“, a declarat Petre. Poliţia a confirmat incidentul şi i-a sugerat proprietarului magazinului să se adreseze instanţei pentru recuperarea prejudiciului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII