Acasă Local Gorj Gorjeancă ucisă de un taur în călduri

Gorjeancă ucisă de un taur în călduri

O gorjeancă a murit pe loc, după ce a fost atacată de un taur joi seară pe un câmp situat la marginea localităţii Piscuri. Maria Toma, de 70 de ani, a fost împunsă în organele genitale şi călcată în picioare de animalul aflat în călduri. Trupul femeii a fost găsit de un localnic aflat şi el cu vitele la păscut, care a anunţat poliţia şi familia bătrânei. „A făcut-o zob. Are organele genitale secţionate şi a fost tasată pe abdomen cu copitele. A fost o moarte violentă şi de mult nu am mai văzut un trup zdrobit cu atâta violenţă. Nu avea nici o şansă de scăpare, fiindcă organele interne au fost grav afectate“, au afirmat medicii din cadrul Laboratorului de Medicină Legală din Târgu Jiu.

„Nu este vorba despre o crimă săvârşită de o persoană, ci de un accident. Probabil a vrut să-i despartă şi s-a produs tragedia. Vom şti cu exactitate cauza decesului în urma necropsiei ce va fi efectuată de medicii legişti“, a declarat procurorul de caz Gheorghe Emil Moţa, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version