10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCadavru găsit la marginea pădurii

Cadavru găsit la marginea pădurii

MEHEDINŢI. Cadavrul unei bătrâne a fost descoperit ieri- dimineaţă, în jurul orei 10.30, la marginea unei păduri, de un localnic din comuna Căzăneşti, judeţul Mehedinţi, care se afla cu vitele la păscut. Bărbatul a alertat imediat autorităţile. „Mergeam după vaci, că eram cu ele la păscut, şi am găsit-o moartă la marginea pădurii. Prima dată nici nu am ştiut ce e, dar când m-am apropiat, am văzut că e un om. M-am speriat, am fugit acasă şi am sunat la poliţie. Nu m-am uitat la ea să văd dacă o cunosc, dar nu avea hainele rupte sau ceva. Era jos, într-o parte“, a spus Gheorghe D.

La examinarea exterioară a cadavrului, oamenii legii sosiţi la faţa locului au constatat că acesta nu prezintă urme de violenţă. „În dimineaţa de 30 septembrie, la ora 10.37, Gheorghe D., din comuna Căzăneşti, judeţul Mehedinţi, a sesizat poliţia prin Serviciul de urgenţă 112 cu privire la faptul că, în timp ce se afla cu vitele la păscut, pe drumul forestier ce face legătura între localităţile Severineşti şi Lupşa de Sus, la marginea unei păduri se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Din primele verificări, persoana decedată ar fi Maria B., de 88 de ani, din localitatea Lupşa de Sus, care, pe 25 septembrie 2008, a fost dată dispărută de la domiciliu de fiica sa“, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Mehedinţi, Carin Sică.

În prezent, poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili exact identitatea persoanei decedate şi împrejurările în care s-a produs decesul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS