21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMinori spărgători de maşini, prinşi în flagrant

Minori spărgători de maşini, prinşi în flagrant

Jandarmii doljeni au reţinut ieri-dimineaţă patru tineri, dintre care trei minori, care spărseseră o maşină parcată pe o stradă din Craiova. Conform ofiţerului de presă din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, ieri-dimineaţă, în jurul orei 6.00, o patrulă de siguranţă publică aflată în misiune a observat, pe strada Sfinţii Apostoli din Craiova, un grup de tineri care stăteau lângă o Dacie parcată.
Cei patru au încercat să fugă la vederea oamenilor legii, însă au fost reţinuţi în scurt timp şi identificaţi. Aceştia sunt Costel M., de 11 ani, Samir C., de 14 ani, Ana-Maria S., de 12 ani, şi Cosmin Bucătaru, de 20 de ani, toţi din Craiova. Asupra lor a fost găsit un radio-CD auto marca Daewoo, două boxe auto, opt CD-uri, cinci chei fixe de diferite dimensiuni, o ruletă şi un cleşte.
Jandarmii au stabilit că suspecţii au sustras o parte din bunuri din Dacia lângă care au fost prinşi, iar restul dintr-o altă Dacie, parcată pe strada Teodor Aman din municipiu. Pe numele celor patru au fost întocmite actele premergătoare comiterii infracţiunii de furt calificat, faptă pedepsită cu închisoarea de la trei la 15 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU