16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalImpact cu nouă răniţi

Impact cu nouă răniţi

Nouă persoane au ajuns la spital rănite, în urma unui accident de circulaţie petrecut ieri la Studina – Olt.

Gheorghe Dumitrescu Popescu, de 44 de ani, din Brastavăţu Olt, conducea un autoturism Cielo din direcţia Corabia – Caracal. Din cauza neatenţiei în conducere, şoferul a pierdut controlul direcţiei de mers în localitatea Studina. Autovehiculul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o Dacie Logan, condusă regulamentar de Laurenţiu Gheorghe Arsene, de 31 de ani, din Caracal. În urma impactului, Dacia a fost proiectată în alt autoturism, staţionat pe partea dreaptă a drumului, în afara carosabilului.
Nouă oameni, pasageri în Dacie şi Cielo, au fost răniţi. Potrivit poliţiştilor, câţiva dintre ei au fost scoşi dintre fiarele maşinilor de echipajul de la Descarcerare. Toţi au fost apoi transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Caracal.
Medicul de gardă de la Urgenţe a spus că două victime, Alexandru A. şi Nicoleta Potcovaru, de 50 de ani, din Caracal, au fost transferate la Spitalul de Urgenţă Craiova. Altă victimă a ajuns la un spital din Bucureşti, iar restul răniţilor au fost internaţi la Caracal.

Neatenţie

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că accidentul a fost provocat de neatenţia şoferului autoturismului Cielo.
„Din cauza neatenţiei în conducere, conducătorul autoturismului Cielo a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu Dacia Logan. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

11 COMENTARII