16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljVal de accidente în Dolj

Val de accidente în Dolj

Cinci accidente soldate cu victime au avut loc miercuri pe drumurile judeţului. Trei dintre cele cinci persoane transportate la spital pentru îngrijiri medicale în urma accidentelor au fost pietoni. Mărioara P., de 82 de ani, din Băileşti, traversa strada regulamentar, potrivit poliţiştilor, când a fost lovită de o Dacie 1310, la volanul căreia se afla Marian B., de 34 de ani, din localitate. Femeia a fost transportată la spital şi internată cu răni uşoare, iar şoferul neatent este cercetat penal pentru vătămare din culpă.
Un tânăr din Craiova a ajuns, în jurul orei 14.00, la Spitalul Clinic Judeţean (SCJ) după ce a fost accidentat în timp ce se afla pe trecerea de pietoni. Florea C., de 40 de ani, din Craiova, conducea un automobil Dacia Logan pe bulevardul 1 Mai, când, la un marcaj pietonal, nu i-a acordat prioritate de trecere lui Gabriel M., de 23 de ani, din localitate. Tânărul a fost transportat la spital, iar poliţiştii au deschis dosar penal pe numele şoferului vinovat. Tot miercuri, în jurul orei 10.30, alt pieton a fost accidentat de un automobil în timp ce traversa strada, însă prin loc nemarcat şi fără să se asigure. Incidentul a avut loc pe strada Împăratul Traian. Nicolae D., de 64 de ani, a fost accidentat de un autoturism Hyundai, condus de craioveanul Iulius C., de 35 de ani.
O şoferiţă a fost rănită în urma unui accident produs în Filiaşi din cauza neacordării priorităţii de trecere. Anca M., de 28 de ani, din Cujmir, judeţul Mehedinţi, se afla, în jurul orei 14.30, la volanul unei Dacii SuperNova pe strada Cerbului din Filiaşi. La intersecţia cu bulevardul Racoţeanu, tânăra nu a acordat prioritate unei autoutilitare conduse de Nicolin M., de 43 de ani, din Craiova. Şoferul dubei nu a putut evita impactul. În urma accidentului, şoferiţa a fost rănită uşor, fiind transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.
Ultimul rănit în urma seriei de accidente de miercuri a fost un craiovean, Gabriel G., de 33 de ani, care conducea un scuter Malagutti pe bulevardul George Enescu. Conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat din cauza vitezei. Acesta a fost transportat la SCJ Craiova pentru îngrijiri medicale de specialitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS