Acasă Local Reglare de conturi cu focuri de armă

Reglare de conturi cu focuri de armă

Liniştea unui cartier din Drobeta Turnu Severin a fost tulburată în noaptea de miercuri spre joi de un scandal între două clanuri rivale. S-au tras două focuri de armă şi au fost sparte mai multe geamuri. Vizată a fost familia unui scandalagiu de cartier, zis Fifanul.
„Am fost anunţaţi că pe strada Ştefan cel Mare a avut loc o altercaţie între două clanuri rivale, unde au fost sparte geamurile mai multor locuinţe. Din spusele oamenilor, s-au folosit şi focuri de armă. Nu este vorba despre reglarea unor conturi pentru bani, ci de nişte poliţe mai vechi. Avem un cerc de suspecţi, urmează doar să-i găsim şi să acţionăm conform legii“, a spus Pantelică Bobârsc, comisar-şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi.
„Dormeam şi ne-am pomenit cu geamurile sparte. Au intrat în casă să caute pe nu ştiu cine. Erau vreo 10, 15 băieţi tineri cu bâte şi eu ştiu ce mai aveau. Poliţia a venit foarte târziu, puteau să ne omoare aici pe toţi“, a spus o femeie.
Poliţia, cu toate că a venit la finalul scandalului cu efective sporite, nu a reţinut pe nimeni până în prezent.
În urmă cu o săptămână, copilul familiei vizate a fost bătut şi înjunghiat, acesta fiind în prezent internat în stare gravă la Spitalul din Craiova.

Exit mobile version