Acasă Local Forduri de expoziţie, abandonate

Forduri de expoziţie, abandonate

MEHEDINŢI. Administratorul unei firme a abandonat în centrul municipiului Drobeta Turnu Severin cinci autoturisme de lux şi o dubiţă de transport marfă. Maşinile expuse în faţa Casei Tineretului din Severin au atras atenţia poliţiei abia ieri, când în locul lor ar fi trebuit să fie organizată altă manifestaţie.

Mai multe Forduri de expoziţie au fost ieri ridicate, printr-o hotărâre a Consiliului Local Drobeta Turnu Severin, de poliţiştii comunitari, pe motiv de abandon şi ocuparea domeniului public.

Autoturismele erau parcate pe platoul din faţa Casei Tineretului din municipiu de o lună. În locul respectiv ar fi trebuit să fie amplasat un cort pentru Ziua Uniunii Europene.

„Printr-o hotărâre de consiliul local am acţionat astăzi (ieri – n.r.) să ridicăm maşinile de la Ford pentru că ocupau domeniul public pe un spaţiu unde ar fi trebuit să fie amplasat un cort pentru Ziua Uniunii Europene. Până acum nu am dat de administratorul firmei“, a declarat şeful siguranţei Poliţiei Comunitare, Dan Rogobete.

„Este pentru prima dată când participăm la ridicarea unor maşini de lux de pe domeniul public. Nici noi nu ne-am dorit să recurgem la aşa ceva, dar nu avem ce face“, a spus Bucurel Scăurel, poliţist comunitar.

Autoturismele Ford care au fost ridicate de pe domeniul public au fost transportate într-un loc special amenajat, de unde patronul le poate recupera, doar contra cost, suma ridicându-se la preţul unui autoturism nou expus.

Exit mobile version