Acasă Local Copil agresat de tovarăşul de joacă

Copil agresat de tovarăşul de joacă

Caz învăluit în mister într-o comună din Mehedinţi. Familia unui copil de cinci ani din localitatea Gruia a alertat autorităţile cu privire la faptul că acesta a fost bătut şi agresat sexual de alt copil din sat, de şase ani. Elena R. a spus că minorii erau împreună acasă şi se jucau. Din motive pe care femeia susţine că nu le cunoaşte, şi-a găsit copilul bătut şi agresat sexual de prietenul cu care împărţea jucăriile.
„La un moment dat, am intrat în casă să văd ce fac. Mi-am auzit băieţelul plângând, dar nu-l găseam, erau încuiaţi în altă cameră. Am spart uşa şi am apucat să-i dau celuilalt, care stătea călare pe el, câteva palme, că a fugit. Băieţelul meu plângea, dezbrăcat în pielea goală şi cu urme de lovituri de cablu pe fund. Când le-am spus părinţilor lui, au zis că aşa-s copiii, că nu e mare lucru. Cum să nu fie, când ne-a făcut ruşinea asta şi şi-a bătut joc de singurul nostru băieţel?! Mai avem o fată, dar e măritată, la casa ei. O să-i dau în judecată“, a povestit mama băieţelului agresat. Aceasta a făcut imediat sesizare la poliţie.
„În ziua de 21.09.2008, în jurul orei 14.00, Elena R., din comuna Gruia, judeţul Mehedinti, a sesizat lucrătorii postului de poliţie din localitate cu privire la faptul că fiul său, de cinci ani, a fost lovit cu diverse obiecte de către un minor, de şase ani, din aceeaşi localitate. De asemenea, femeia susţine că fiul său ar fi fost agresat sexual de către celălalt copil“, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Mehedinţi, Carin Sică.
Copilul agresat a fost internat la Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Mehedinţi, urmând ca în cursul zilelor următoare să fie prezentat Serviciului de Medicină Legală Mehedinţi.
Declaraţiile familiei băieţelului sunt însă răstălmăcite de primarul din comună, care spune că aceasta este cunoscută în comună pentru scandalurile pe care le provoacă şi că, până vor veni rezultatele examenului medical, nimic nu e sigur. „Este vorba de o familie de romi din comună, care mereu fac scandal. Acestor oameni le place cearta. Până vin rezultatele de la Medicina Legală nu putem să facem nimic“, a spus primarul comunei Gruia, Alexandru Nedelcu.
Cercetarile continuă, iar în funcţie de raportul medico-legal vor fi propuse măsurile legale.

Exit mobile version