13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBăiat omorât de o şoferiţă neatentă

Băiat omorât de o şoferiţă neatentă

Trei persoane au fost grav accidentate, iar un băiat de 11 ani şi-a pierdut viaţa, în două accidente petrecute luni în judeţul Vâlcea.

Constantin D., de 57 ani, din comuna Frânceşti, judeţul Vâlcea, care conducea o autoutilitară Roman dinspre Frânceşti către Tomşani, din cauza neatenţiei a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă spre stânga, a rupt un stâlp din lemn de la reţeaua de telefonie, după care a lovit frontal un copac.
„În urma accidentului, trei persoane au ajuns la spital cu răni grave. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi i s-a recoltat sânge în vederea stabilirii alcoolemiei“, a declarat subinspectoarea Diana Smărăndoiu.
Alt accident s-a petrecut în comuna Racoviţa, din vina unei şoferiţe care, din neatenţie, a omorât un băiat de 11 ani. În jurul orei 12.50, Nicoliţa P., de 55 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, conducea un autoturism Peugeot, pe DN 7, dinspre Sibiu către Râmnicu Vâlcea şi, din cauza neatenţiei în conducere, l-a acroşat pe minorul C.F., din comuna Racoviţa, care circula pe partea dreaptă a drumului, pe acostament. În urma impactului, autoturismul a părăsit partea carosabilă, intrând într-un şanţ, după care s-a răsturnat. Accidentul s-a soldat cu decesul minorului. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS