13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCiocnire cu trei răniţi la Găneasa

Ciocnire cu trei răniţi la Găneasa

Două femei şi un bărbat au fost răniţi într-un grav accident de circulaţie petrecut duminică seară, la ora 18.15, la intrarea în Găneasa dinspre Slatina. Vasile Hanganu, de 53 de ani, din comuna Găneasa, circula cu o Dacie cu numărul de înmatriculare OT-59-SFA dinspre Slatina către Craiova. Poliţiştii spun că acesta nu a adaptat viteza de deplasare, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism Fiat Croma, condus regulamentar de Gheorghe Daniel Şuţă, de 27 de ani, din Slatina. În urma impactului, şoferul Daciei şi două pasagere în Fiat, Georgeta şi Mihaela Enache, au suferit răni grave. Trei ambulanţe au sosit la locul accidentului pentru a transporta victimele la spital.

Cristina Bontescu, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Judeţean de Urgenţă, a spus că două dintre persoanele rănite au fost internate la Slatina, iar Georgeta Enache a fost transferată la Craiova, pentru investigaţii amănunţite.

Poliţiştii au stabilit că vinovat de accident este conducătorul Daciei, care se afla sub influenţa alcoolului. „Din primele cercetări s-a stabilit că şoferul Daciei nu a adaptat viteza în curbă, a pătruns cu roţile din dreapta pe nisip, a derapat şi a intrat pe contrasens. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. El este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi conducere cu o alcoolemie ce depăşeşte limita legală“, a declarat Cristi Rădoi, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII