16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal40 de cai pentru două căruţe

40 de cai pentru două căruţe

Doi căruţaşi din Mehedinţi se plimbau, zilele trecute, nestingheriţi pe drumurile naţionale, înconjuraţi de câte 20 de cai.  Automobiliştii priveau miraţi la cei doi participanţi la trafic şi nu ştiau ce să creadă atunci când nu puteau să-i depăşească. „Mie nu mi-a venit să cred când am văzut 20 de cai la o căruţă. Nici pe timpuri nu era aşa. Nu ştiu ce vor să demonstreze“, a spus un participant la trafic.
Am încercat să aflăm de la căruţaşi dacă plimbarea lor este un hobby sau chiar au nevoie să fie tractaţi de 40 de cai, dar aceştia au refuzat să răspundă.
Şeful Poliţiei Comunitare, Ion Micşoniu, a spus că atelajele cu tracţiune animală nu au dreptul să circule pe străzi şi drumuri naţionale, judeţene sau europene, decât pe trasee comunale şi special amenajate pentru căruţe. „Toţi cei care vor fi surprinşi circulând la voia întâmplării pe străzile din municipiu sau pe celelalte drumuri publice vor fi sancţionaţi contravenţional cu amendă de la 1.000 la 2.000 de lei“, a declarat Ion Micşoniu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU