10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalInvestiţie cu cântec

Investiţie cu cântec

Gabriel Boştină vrea să investească peste două milioane de euro într-o bază sportivă din oraşul său natal, Drobeta Turnu Severin. Fotbalistul, care joacă în prezent la Dinamo Bucureşti, a avut o întâlnire cu primarul Constantin Gherghe şi i-a cerut acestuia să-i concesioneze un teren, unde să construiască o modernă bază sportivă. Sala va fi destinată fotbalului, va avea o suprafaţă de joc artificială, iar pereţii vor fi transparenţi, la fel şi tavanele. „Am avut o întâlnire cu fotbalistul Boştină şi mi-a cerut să-i concesionez un teren. O să propun în următoarea şedinţă de consiliu local să-i dăm un teren de la vechiul debarcader, la Valea lui Dinu, unde să pună în aplicare proiectul“, a spus primarul Gherghe.

Surprinzător este faptul că în acea zonă urma să fie construit un frumos centru de recreere pentru severineni, cu lac şi bărcuţe, unde lumea să iasă pentru a lua o gură de oxigen. Cât de legală va fi concesiunea sau de unde va avea Boştină bani să investească rămâne de văzut, unii consilieri din Severin arătându-se supăraţi de acest proiect. „Terenul este al Liceului Auto din Severin. Elevii îşi fac aici antrenamentele şi orele de sport. Tot aici, de două ori pe săptămână, deţinuţii de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă îşi fac antrenamentele şi orele de recreere. Cum poate primarul Gherghe să lase o şcoală fără teren, numai să-i facă pe plac lui Boştină?“, se întreabă consilierul local Romulus Vâlcu.

Cu toate că la conferinţa de presă primarul Constantin Gherghe a fost întrebat de provenienţa banilor lui Boştină, în presa centrală chiar publicându-se informaţia că fotbalistul nu ar prea avea bani nici să aibă grijă de familia lui, care locuieşte în condiţii precare la Gura Văii, edilul-şef a spus că nu-l interesează de unde îi are sau pe ai cui îi investeşte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS