Acasă Local Încă o maşină incendiată

Încă o maşină incendiată

Autoturismul unei tinere din Drobeta Turnu Severin a fost incendiat marţi seară de autori necunoscuţi. Maşina, care se afla parcată în faţa casei părinţilor, a ars ca o torţă, focul izbucnind din senin. Cu toate că vecinii şi părinţii fetei au încercat să stingă focul cu găleţile de apă şi pături, nu au avut nici un spor până la intervenţia pompierilor. Motorul şi partea exterioară a autoturismului a fost făcut scrum.

Din primele verificări, focul nu avea cum să se autoaprindă. Martorii susţin că, înainte de a lua foc maşina, lângă casa tinerei, care în acel moment nu era acasă, a fost zărită silueta unui bărbat, iar la scurt timp automobilul a fost cuprins de flăcări.

„Eu veneam din oraş şi am văzut lângă casa dânşilor un bărbat, nu prea înalt şi slăbuţ, care stătea sprijinit de peretele casei. M-am uitat înspre el, dar nu i-am văzut faţa şi am intrat în casă. Până să ajung în cameră am auzit o bubuitură puternică ca o explozie, şi când am ieşit afară am văzut maşina vecinilor în flăcări“, a povestit un martor.

Pompierii au descoperit că instalaţia electrică a maşinii nu era arsă, iar pe aceasta au fost găsite urme de combustibil, dar poliţia va fi cea care va stabili cauza incendiului şi cine a pus foc maşinii.

„Am fost solicitaţi să intervenim pe strada Cicero pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la un autoturism. Am ajuns la faţa locului, am stins incendiul şi am scos bateria. Deocamdată nu ştim de la ce a izbucnit focul, dar martorii şi proprietarii susţin că incendiul a fost provocat“, a declarat Dan Răducan, plutonier ISU „Drobeta“.

În ultima perioadă, numărul maşinilor incendiate în Drobeta Turnu Severin a crescut. În aceeaşi zonă, în urmă cu două săptămâni, o limuzină Mercedes a fost incendiată, răufăcătorii nefiind prinşi până acum.

Exit mobile version