10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFamilie de români implicată într-un grav accident în Franţa

Familie de români implicată într-un grav accident în Franţa

O familie de români a fost victima unui grav accident rutier petrecut luni în Franţa, pe autostrada A6, în dreptul localităţii Cręches-sur-Saône, informează site-ul lejsl.com. Şoferul a murit pe loc, iar o adolescentă de 15 ani şi alte două persoane au fost transportate de urgenţă la spital.

În urma investigaţiilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că automobilul, un BMW break, circula în direcţia Paris-Lyon. Şoferul a pierdut controlul asupra volanului şi s-a izbit violent de refugiul ce separă benzile de circulaţie. Maşina a zburat, trecând printre doi copaci şi oprindu-se la câteva zeci de metri depărtare, ruptă în bucăţi. O salvare ce trecea întâmplător prin zonă a acordat primul ajutor celor patru persoane aflate în automobil. La locul accidentului au sosit imediat trei ambulanţe şi un echipaj al Serviciului de descarcerare.

Şoferul, Ion Lolea, de 40 de ani, de naţionalitate română, a murit imediat în urma impactului. O adolescentă de 15 ani, Marinela Lolea, şi alt pasager, ambii aflaţi pe bancheta din spate, au fost transportaţi la spital în stare gravă. Mama tinerei, care se afla în dreapta şoferului, a scăpat cu răni uşoare. Victimele au fost internate la spitalul din Mâcon.

Poliţia Rutieră din regiune a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului, însă ipoteza cea mai probabilă este că şoferul a adormit la volan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII