12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei maşini s-au ciocnit la Slătioara

Trei maşini s-au ciocnit la Slătioara

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident de circulaţie, la Slătioara. Evenimentul rutier a avut loc ieri, în apropiere de Podul Olt. Potrivit poliţiştilor, accidentul a fost provocat de un tânăr din Găneasa, Bogdan Sugubăţu. În timp ce se deplasa la volanul unui autoturism Volkswagen Golf, spre Slatina, acesta nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers. A intrat în autovehiculul din faţa sa, un Audi A 4, condus regulamentar de Irina Nicolăescu, din Craiova. Din impact, acesta din urmă a fost proiectat într-un Logan, la volanul căruia se afla Nicolae Pârvu, din Caracal, care, spun poliţiştii, oprise pentru a acorda prioritate altui şofer ce efectua virajul la stânga.
Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, nefiind înregistrate victime. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Serviciul Poliţiei Rutiere. Autoturismele au fost scoase în afara părţii carosabile pentru a nu încurca traficul. Cei trei conducători auto au fost invitaţi de poliţiştii de la Rutieră la sediu pentru declaraţii.
În urma verificărilor, agenţii de poliţie au stabilit că vinovat de accident este tânărul din Găneasa, pentru că nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de maşina din faţa sa.
„Conducătorul autoturismului Volkswagen a fost sancţionat contravenţional şi a primit şi puncte-penalizare. Nici unul dintre cei trei nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice“, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII