14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPoliţist implicat într-un grav accident la Găneasa

Poliţist implicat într-un grav accident la Găneasa

Un ofiţer din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, petrecut ieri-dimineaţă, în jurul orei 5.00, într-o intersecţie din Găneasa. Agentul Liviu Cotoşman, de 29 de ani, cu domiciliul în Craiova, circula cu un autoturism VW Passat dinspre Craiova către Slatina. În apropierea unei treceri pentru pietoni, acesta a intrat într-o căruţă, condusă de Alexandru B., de 72 de ani, din Găneasa. Din accident a rezultat rănirea gravă a căruţaşului. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, cu răni grave. Potrivit cadrelor medicale, bătrânul a suferit un politraumatism, rămânând internat în Secţia ortopedie.
Cazul a fost preluat de un echipaj de la Serviciul Poliţiei Rutiere, pentru cercetări. Din primele verificări ale poliţiştilor reiese că vinovat de accident se face căruţaşul. Oamenii legii spun că acesta circula pe un drum lateral, iar la intersecţie nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate, intrând în coliziune cu autoturismul. „Este vorba despre un accident de circulaţie în care au fost implicate un autoturism Volkswagen Passat şi o căruţă. Conducătorul atelajului ce se deplasa pe un drum lăturalnic nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate maşinii. Căruţa a fost lovită în roata din partea dreaptă spate. Continuăm cercetările“, a declarat Cristian Bădiţă, de la Rutieră.
Atât ofiţerului, cât şi conducătorului atelajului le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU