11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSancţiuni pentru salariaţii chiulangii din prefectură

Sancţiuni pentru salariaţii chiulangii din prefectură

Un angajat al Prefecturii Dolj a fost avertizat de conducerea instituţiei după ce a lipsit câteva ore de la serviciu timp de mai multe zile. Subprefectul Ionel Ciobotea a declarat că şi alţi funcţionari riscă să fie sancţionaţi pentru acelaşi motiv.

„La preluarea atribuţiilor, am făcut o şedinţă cu toţi angajaţii, în care le-am reamintit Regulamentul de Ordine Interioară. Sunt unii care pleacă de la slujbă în interes de serviciu şi alţii care pleacă în interes personal. Activitatea din Instituţia Prefectului nu necesită deplasare, iar când un angajat vrea să plece, există o procedură, prevăzută de regulament. Am făcut referate pentru tăierea unor ore pentru că programul începe la 8.00 şi unii vin la 10.00. Deocamdată este vorba despre o singură persoană, dar urmează şi alţii“, a spus Ciobotea. Subprefectul, care ţine locul prefectului în perioada în care acesta este în concediu, a mai spus că alt angajat al prefecturii, care activează în compartimentul de achiziţii publice, a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a instituţiei după ce a uitat să modifice pe site-ul acesteia numerele de telefon.

„Am avut un salariat în perioada alegerilor care a fost sancţionat cu 10% din salariu timp de trei luni, în legătură cu achiziţia buletinelor de vot. A trebuit să reluăm procedura pentru că prima comunicare a fost făcută pe numere care nu mai existau. A lăsat pe site tot numerele de la RDS, deşi noi am revenit demult la numerele Romtelecom. Ofertanţii s-au plâns că nu au reuşit să dea de noi“, a spus Ciobotea.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII