8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalElpreco a împlinit 45 de ani

Elpreco a împlinit 45 de ani

Angajaţii (actuali şi foşti) de la Elpreco s-au întâlnit de Sfânta Maria într-un cadru festiv pentru a sărbători împreună cu familiile, colaboratorii şi partenerii de afaceri, precum şi autorităţile locale, şi nu numai, „Ziua Elpreco“. „Elpreco Craiova aniversează 45 de ani de când funcţionează. În această perioadă, aici au lucrat, fie şi numai pentru o zi, peste 27.000 de oameni“, a declarat Dan Căprioară, directorul Elpreco. Acesta a precizat că, în ultimii 17 ani, în fabrica din Craiova s-au investit aproximativ 40 de milioane de euro, iar astăzi a reuşit să fie una dintre cele mai performante fabrici de beton, nu numai din România, ci şi din Europa Centrală şi de Vest.

 

Sărbătoare cu mici, bere şi premii-surpriză

 

Cei aproximativ 2.000 de participanţi au sărbătorit evenimentul cu muzică populară, mici şi bere. Cu această ocazie, o parte din cei prezenţi au primit premii. „Am organizat un concurs intern de fotografie – «Eşti Elpreco? Intră în echipă!». S-au urmărit fotografiile caselor angajaţilor sau rudelor şi prietenilor acestora, iar cele mai bune au fost premiate“, a afirmat Mirona Praniţchi, specialist PR la Elpreco. Aceasta a explicat că au fost premiaţi şi concurenţii campionatului de fotbal şi de tenis de masă organizat cu această ocazie.

 

Implicare în comunitate

 

Cu toate că a îmbrăcat haine de sărbătoare, compania nu îşi neglijează datoria faţă de comunitate. În Suceava, zona în care inundaţiile au distrus peste 5.000 de gospodării, împreună cu Fundaţia Gazeta de Sud, Elpreco sprijină refacerea locuinţelor distruse de furia apelor.

În paralel cu aceasta, firma desfăşoară în continuare acţiunea lansată la împlinirea a 45 de ani – „Oltenia Verde – Fiecare om să planteze un pom!“ – prin care şi-a propus ca, în perioada 2007 – 2010, să planteze un milion de copaci în Dolj (pe suprafeţele unde există pericol de deşertificare) şi în Oltenia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII