Acasă Local Teren de fotbal, devastat

Teren de fotbal, devastat

Dezastru miercuri noapte, pe terenul de fotbal din oraşul Vânju Mare, judeţul Mehedinţi. Patroana echipei de fotbal Building Vânju Mare, Mihaela Giuca, şi câţiva angajaţi au dat buzna pe terenul de fotbal din oraş şi în cabine şi au distrus totul. Motivul? Împotrivirea acesteia ca astăzi echipa Minerul Mehedinţi să joace la Vânju Mare.

Terenul de fotbal din oraş a fost amenajat de patroana echipei Building Vânju Mare, Mihaela Giuca, care a finanţat construirea de vestiare, cabine de duş, tribune pentru suporteri şi întreţinerea gazonul.

Acum, când printr-o hotărâre de consiliu local, patronul echipei Minerul Mehedinţi, Norocel Rafael Ciorăscu, a obţinut acordul ca echipa sa să joace la Vânju Mare, Mihaela Giuca a început scandalul.

Oamenii spun că ieri-dimineaţă au găsit terenul devastat şi nişte angajaţi ai Building încărcau tot ce patroana echipei din Vânju Mare a adus: duşuri, bănci, geamuri, uşi.

„Când am ajuns şi am văzut ce se întâmplă, nu mi-a venit să cred. Au luat duşurile jucătorilor. Dacă nu eram noi să ne rugăm de ei, luau şi plăcile de pe acoperişul tribunelor. Păcat!“, a spus un localnic din Vânju Mare.

Norocel Rafael Ciorăscu a spus că se gândea că o să aibă discuţii cu patroana de la Building, dar în nici un caz nu se aştepta la aşa ceva.

„Mă aşteptam să am mai multe discuţii cu doamna Mihaela Giuca pe tema terenului de fotbal, dar nu credeam că o să se preteze la aşa ceva. Să ia duşuri, geamuri şi uşi, să distrugă vestiarele, doar ca echipa Minerul Mehedinţi să nu aibă unde juca. Dar eu o să îi arăt că nu va fi aşa. Noi vom juca acolo, pe terenul din Vânju Mare, şi nu îi vom da satisfacţie. Dacă are ceva de obiectat, să vină la discuţii, nu să se răzbune în asemenea mod. Mă bucur doar că suprafaţa de joc nu a păţit nimic. Măcar atât a lăsat neatins“, a spus Norocel Rafael Ciorăscu.

Am încercat să luăm şi punctul de vedere al patroanei echipei Building Vânju Mare, însă aceasta nu a răspuns la telefon.

Exit mobile version