3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPistolar craiovean, reţinut la Costineşti

Pistolar craiovean, reţinut la Costineşti

Un tânăr din Craiova a fost reţinut de jandarmii constănţeni ieri-dimineaţă, în Costineşti, după ce a tras cu un pistol cu gaze spre un bărbat cu care se luase la bătaie.

 

Conform reprezentanţilor Grupării de Jandarmi Mobile (GJM) Constanţa, un echipaj a intervenit ieri-dimineaţă, în jurul orei 6.00, pentru a aplana un conflict izbucnit pe o stradă din staţiunea Costineşti. Din cercetările jandarmilor s-a stabilit că Andrei G., de 20 de ani, din Craiova, conducea luni un Renault Megane prin Costineşti. La un moment dat, craioveanul a observat un cuplu din Curtea de Argeş care se certa şi, deşi nu îi cunoştea, a oprit maşina lângă ei şi a încercat să îi liniştească. Supărat că un străin a intervenit, prietenul fetei s-a luat la ceartă cu Andrei, iar în scurt timp, la bătaie. „După o altercaţie între cei doi, craioveanul s-a dus la maşină şi a luat un pistol cu gaze iritant-lacrimogene, cu care a tras către celălalt tânăr. După aceea, a aruncat pistolul şi a fugit de la faţa locului, însă s-a întors la scurt timp“, a declarat lt. col. Sorin Mustăţea, ofiţer de relaţii publice în cadrul GJM Constanţa.

 

Unul rănit, altul sancţionat

 

Când s-a întors, craioveanul s-a întâlnit cu jandarmii constănţeni, care sosiseră la faţa locului şi începuseră cercetările. Andrei avea mai multe echimoze pe faţă, tricoul rupt şi a recunoscut în faţa oamenilor legii că a folosit pistolul, pe care îl deţinea legal. La controlul autoturismului Renault Megane, în buzunarul portierei, jandarmii au găsit şi un cuţit. Tânărul din Curtea de Argeş a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă Constanţa, pentru acordarea primelor îngrijiri medicale, acesta fiind rănit la faţă pentru că tânărul craiovean trăsese de aproape.

Jandarmii constănţeni au precizat că în acest caz cercetările sunt continuate de lucrătorii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, care i-au ridicat pistolul craioveanului şi l-au sancţionat contravenţional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII