Acasă Local Poşta din Severin a rămas fără apă

Poşta din Severin a rămas fără apă

MEHEDINŢI. Angajaţii Poştei Române din Drobeta Turnu Severin au rămas fără apă întrucât pe străzile municipiului au început unele lucrări de reabilitare a conductelor. Acestea sunt realizate de firma Confort.

„Stăm de 30 de ore fără apă, la temperaturi de peste 35 de grade Celsius. Când i-am întrebat pe cei de la Confort ce s-a întâmplat, ne-au spus că nici ei nu ştiu şi că o să vină apa. Este strigător la cer să rămână fără apă 130 de angajaţi ai unei instituţii!“, a spus Dan Radu, dirigintele poştei.

Muncitorii firmei de reabilitare au lăsat clădirea Romtelecomului, acolo unde lucrează cei peste 130 de angajaţi ai Poştei, fără apă.

„Au zis că înlocuiesc ţevile de apă vechi şi instalează altele noi“, a spus Adelin Băloi.

Conducerea Poştei a cerut sprijinul celor de la societatea de gospodărire a apei în Severin, Secom, specialişti care au venit, s-au uitat şi au plecat.

„Vinovaţi de producerea incidentului sunt cei de la Confort, acum să rezolve“, au spus specialiştii Secom.

După câteva ore a sosit la faţa locului şeful Secom, care a dat vina pe păgubiţi, nu pe vinovaţi.

„Nu este nimeni de vină, decât cei de la Romtelecom pentru că au făcut un branşament provizoriu la apă, adică ilegal, iar acum, când cei de la Confort au venit să schimbe ţevile, este normal să rămână fără apă. Noi le vom da apă de suprafaţă, prin furtunuri. Cât despre săpături şi branşare prin ţevi, e treaba Romtelecomului“, a spus Gheorghe Barbu.

Exit mobile version