Acasă Local Scandal pentru un permis

Scandal pentru un permis

Un craiovean de etnie romă a făcut scandal duminică, în jurul orei 16.00, pentru că poliţiştii de la Rutieră l-au depistat depăşind viteza legală şi i-au reţinut permisul de conducere. Incidentul s-a petrecut pe strada Calea Severinului, la ieşire din Craiova, unde un echipaj de la Rutieră executa o acţiune pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză. În jurul orei 16.00, agenţii l-au depistat în trafic pe craioveanul de etnie romă Gelu A., care conducea către Filiaşi un BMW cu 113 km/h. Poliţiştii l-au oprit şi au încercat să-i explice că a depăşit viteza admisă pe acel sector de drum şi că îi va fi reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile. Contravenientul a început să facă scandal şi să ameninţe, împreună cu pasagerii din autoturism, motiv pentru care la faţa locului s-au deplasat un echipaj de la Secţia 5 şi unul de la Rutieră, pentru a preveni izbucnirea unui scandal.

În final, şoferul s-a ales cu o amendă şi cu permisul suspendat pentru 90 de zile. „Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 750 de lei pentru depăşirea limitei de viteză admise pe acel sector de drum şi pentru că nu avea permisul de conducere asupra sa“, a declarat subcomisar Stanca Giucă, purtătoarea de cuvânt a IPJ Dolj.

În aceeaşi zi, poliţiştii craioveni au mai aplicat 88 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut în vederea suspendării încă două carnete de conducere pentru depăşirea vitezei legale.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version