16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMischie îi cere lui Becali 16.000 de lei

Mischie îi cere lui Becali 16.000 de lei

Fostul baron de Gorj, Nicolae Mischie, ex-preşedintele PNG Gorj, îi solicită lui Gigi Becali 16.000 de lei, bani pe care susţine că i-a cheltuit în campania electorală din buzunarul lui. „Deocamdată, domnul Becali are să-mi dea mie 16.000 de lei, bani cheltuiţi din fondurile proprii în campania electorală şi pentru care am documente justificative. Organizaţia de la Gorj nu a primit decât 10.000 de euro pentru campania electorală, dintre care 1.500 de euro a luat Vili Pasăre (prim-vicepreşedintele filialei judeţene şi primar al comunei Dragoteşti – n.r.), pentru a-şi face campanie în zona lui, iar secretarul organizaţiei, Paliţă, a luat şi el 2.000 de euro pentru că se plângea că-i mor copiii de foame acasă. Nu s-a putut face campanie cu aceşti bani, aşa că am pus de la mine“, a declarat Nicolae Mischie, care a participat ieri la ultima conferinţă de presă în sediul PNG Gorj, alături de Marian Durbăcea, vicepreşedintele PNG Gorj, unul dintre contestatarii săi. Mischie a spus că pe 12 iulie a anunţat că va candida ca independent şi acest lucru poate fi considerat ca o demisie din partidul lui Becali, în timp ce Durbăcea susţine că Mischie a fost destituit de Biroul Permanent al PNG Gorj, care s-a întrunit într-o şedinţă extraordinară pe 18 iulie.

 

Ceartă între penegiştii universitari

 

Cu toate că au stat la mese alăturate la conferinţa de presă, Durbăcea şi Mischie, care sunt şi cadre didactice la Universitatea „Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu, s-au certat ca la uşa cortului. „Credeam că are idei noi, dar el a venit la PNG doar din dorinţa de a se răzbuna pe unele persoane. A fost exclus din partid din cauza activităţii slabe şi a rezultatelor obţinute la alegeri. (…) Îmi este jenă că am un asemenea coleg la universitate, care nu ştie decât să bălăcărească“, a spus Durbăcea despre Mischie. „Nu ştie ce vorbeşte. Este un impostor. Nici nu este vicepreşedintele partidului“, a spus Mischie despre Durbăcea.

Nicolae Mischie a afirmat că s-a înscris în organizaţia neguvernamentală „Sfatul Ţării“ şi va candida la parlament ca independent, fiind susţinut de asociaţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU