Acasă Local Omorât de prieten

Omorât de prieten

Un tânăr de 23 de ani a fost ucis de unul dintre prietenii săi, cu care petrecuse toată noaptea. Crima a avut loc ieri-dimineaţă, în jurul orei 9.30, într-un apartament din Râmnicu Vâlcea.

Patru tineri au sărbătorit în noaptea de sâmbătă spre duminică în Parcul Zăvoi, cu ocazia Zilelor oraşului Râmnicu Vâlcea. Tinerii au hotărât să continue petrecerea acasă la S.B., de 31 de ani. Ajunşi în apartamentul situat pe strada Crinilor, cei patru au continuat să bea şi să petreacă. La un moment dat, se pare că, în urma unor neînţelegeri de moment, Andrei M., de 23 de ani, i-a aplicat lui Eduard C., de 22 de ani, mai multe lovituri de cuţit. Eduard a reuşit să-i smulgă cuţitul din mână şi i-a aplicat lui Andrei o singură lovitură, care i-a fost fatală tânărului, acesta decedând pe loc.

Poliţiştii vâlceni desfăşoară o anchetă pentru a afla motivul conflictului. Proprietarul apartamentului în care s-a petrecut tragedia le-a spus poliţiştilor că nu a văzut nimic pentru că în momentul crimei se afla împreună cu celălalt prieten în altă cameră şi nu au auzit nimic. „Prin sistemul unic de urgenţă 112, poliţiştii vâlceni au fost anunţaţi că într-un bloc din Râmnic a avut loc o crimă. Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că între cei doi tineri, ambii din Râmnicu Vâlcea, a izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, în urma căruia, tăindu-se reciproc cu un cuţit, Andrei M. a decedat, iar Eduard C. a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, după care a fost transferat la Spitalul de Urgenţă din Craiova, cu diagnosticul hidropneumotorax. Se efectuează cercetări, în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei şi tragerii la răspundere a celor vinovaţi“, a declarat subinspectoarea Diana Smărăndoiu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.

Exit mobile version