16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBătut fără milă pentru un telefon mobil

Bătut fără milă pentru un telefon mobil

Un bărbat din comuna Văleni – Olt a fost bătut miercuri seară de un consătean pentru un telefon mobil. Ion Bogdan, de 64 de ani, a spus că se întorcea acasă de la un bar, când Cristi Jidovu i-a ţinut calea şi l-a bătut, lovindu-l cu pumnii, cu picioarele şi cu o bâtă.

„M-a bătut pentru că el crede că nepotul meu a găsit telefonul lui, pe care l-a pierdut. Dar nu este aşa. Copilul n-a găsit nimic. Când m-am dus la bar, el era acolo.
M-a înjurat şi a zis că mă omoară. Apoi a plecat şi m-a aşteptat pe uliţă. M-a bătut cu un ciomag. Poliţia din comună m-a adus la spital“, a povestit victima.

Ion Bogdan a fost diagnosticat cu traumatism hemitorace drept cu fracturi costale, hematom coapsă stângă prin agresiune. Bărbatul a fost internat în Secţia chirurgie toracică a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru tratament şi supraveghere medicală de specialitate. El spune că va scoate un certificat medico-legal şi va face plângere împotriva consăteanului său.

„Cercetările continuă. În funcţie de concluziile medico-legale, vor fi luate măsuri în consecinţă“, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisarul Claudia Radu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU