8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA ieşit din comă

A ieşit din comă

Băieţelul rănit grav în accidentul provocat de tatăl său a ieşit din comă. El a fost transferat de la „Floreasca“ la Spitalul „Marie Curie“ din Bucureşti. Medicii spun că sunt şanse minime să îşi revină.

 

OLT. Băieţelul de trei ani, rănit grav în cumplitul accident de circulaţie provocat chiar de tatăl său, pe 7 iulie, la Slatina, a ieşit din comă, dar nu poate mişca o mână şi un picior. Zilele trecute, el a fost transferat de la Spitalul de Urgenţă „Floreasca“ din Bucureşti, la Spitalul „Marie Curie“. Medicii de aici spun că există riscul ca micuţul să rămână cu sechele în urma rănilor grave pe care le-a suferit.

„Evoluţia sa este bună. A ieşit din comă, se simte mai bine, dar mai are nişte probleme. Nu poate mişca o mână şi un picior. Să sperăm că îşi revine, însă şansele sunt minime. Cred că va rămâne cu sechele“, a declarat directorul medical al Spitalului „Marie Curie“, Radu Tăbăcaru.

Minorul, Mihai Andreti Olteanu, din Slatina, a fost rănit grav la cap pe 7 iulie, după ce autoturismul condus de tatăl său, Gheorghe Olteanu, urcat la volan aproape în comă alcoolică, a omorât un pieton. Copilul se afla pe scaunul din faţă al maşinii, iar în momentul impactului a fost proiectat în parbriz. El a stat în comă de gradul IV mai mult de o săptămână, la Spitalul „Floreasca“. Acum, după transfer, medicii de la „Marie Curie“ luptă să-l recupereze pe micuţ, pentru a nu rămâne tot restul vieţii într-un scaun cu rotile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS