11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMăcelarul din Petroşani s-a inspirat de pe internet

Măcelarul din Petroşani s-a inspirat de pe internet

Măcelarul din Petroşani care a tranşat în luna decembrie 2007 o tânără de 17 ani s-a inspirat de pe internet. Potrivit anchetatorilor, modul în care victima a fost omorâtă şi apoi tranşată ar fi prezentat şi pe unele site-uri de pe internet.

„Este posibil ca bărbatul să se fi inspirat de pe internet, unde se arată, în mod detaliat, cum trebuie tranşat un cadavru şi împachetat pentru a nu ieşi la suprafaţă şi a nu fi descoperite niciodată părţile trupului“, susţin surse din cadrul anchetatorilor. Aurel Enea a fost trimis în judecată prin rechizitoriul întocmit de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, iar primul termen de a fost stabilit pentru 16 iulie, la Tribunalul Hunedoara. Bărbatul de 38 de ani are şi cetăţenie americană şi se află în arest preventiv din luna decembrie 2007, când poliţiştii l-au ridicat din locuinţa sa din Petroşani.

Potrivit anchetatorilor, el a ucis o tânără care locuia în acelaşi cartier, iar pentru a i se pierde urma, a tranşat cadavrul şi l-a împărţit în mai multe pungi, pe care le-a aruncat în râul Mureş. Părţi din cadavrul fetei au fost descoperite în localitatea Drâmbar, de lângă Alba Iulia, însă nici până în prezent nu a fost găsit tot trupul.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII