8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCadavru scos de rude din canal

Cadavru scos de rude din canal

Cadavrul unei femei din Petroşani a fost scos din canalul de scurgere în care stătea de câteva zile de către familie. Femeia dispăruse de ceva timp şi trupul său neînsufleţit a fost găsit de o fetiţă care îşi plimba căţelul. Rudele însă nu au putut apela la autorităţi pentru că era weekend şi, după şocul provocat de sfârşitul tragic al femeii, a urmat un adevărat calvar.

Rudele spun că au fost ajutate de câţiva muncitori, cărora le-au cumpărat mănuşi şi cizme de cauciuc şi astfel, împreună cu poliţiştii, au reuşit să o scoată din canal. Cadavrul a ajuns până la urmă la morga spitalului, însă cu maşina unei rude, căci în Valea Jiului nu există Serviciu de medicină legală şi nici maşini cu care să fie transportate cadavrele. Cel mai apropiat punct de acest gen este la Deva, iar medicii de acolo vin pe rând la Petroşani sau trimit maşina ori de câte ori este nevoie, dar drumul durează cel puţin două ore.

„Am chemat o nepoată de-a mea cu maşina ei, că nu vine nimeni. Am sunat la spital, ne-au spus că morga e închisă, dar poliţiştii ne-au ajutat să o ducem acolo“, a spus fiica femeii decedate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS