11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA intrat cu autoturismul într-o maşină parcată

A intrat cu autoturismul într-o maşină parcată

OLT. Un şofer a provocat un accident de circulaţie pentru că nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga. Evenimentul rutier a avut loc duminică după-amiază, pe strada Primăverii, din Slatina. Năstase Moale, de 54 de ani, din localitate, se deplasa la volanul unui autoturism BMW cu numărul de înmatriculare EH- 7283-BK.

La efectuarea virajului la stânga, conducătorul auto nu s-a asigurat corespunzător şi a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Logan, parcat pe marginea drumului.

Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, nefiind înregistrate victime. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Poliţia Circulaţie, pentru cercetări.

Deşi conducătorul auto susţine că a pierdut controlul volanului după ce a încercat să evite un pieton care traversa strada, poliţiştii sunt de părere că şoferul este singurul vinovat de producerea incidentului.

„Conducătorul auto nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat. Şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. El a fost sancţionat contravenţional cu trei puncte penalizare şi amendă“, a spus unul dintre poliţiştii care au făcut cercetări la faţa locului, Alin Nedea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS