21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

Pe placa de surf, la serviciu

 

Sătul de traficul infernal din Londra, un britanic a ales o metodă cu totul originală de a parcurge distanţa până la serviciu. După cum informează Tiscali.it, în fiecare zi, Andy White parcurge cei opt kilometri până la serviciu pe placa de surf. La ora 5.30, el părăseşte locuinţa sa din Putney şi în două ore ajunge la Vauxhall Bridge. Aici îşi lasă „vehiculul“ în garajul unui prieten, se spală şi parcurge restul distanţei până la birou pe jos. Originar din Newquay, un orăşel situat pe malul mării, Andy White s-a mutat la Londra de câţiva ani. S-a temut că aici nu va mai avea şansa să practice sportul său preferat, surful. Însă, după ce a obţinut permisiunea gărzii de coastă, inventivul britanic a descoperit rapid soluţia care să îi satisfacă atât pasiunea pentru surf, cât şi datoria de serviciu. De-a lungul navetei sale acvatice, Andy a fost protagonistul a numeroase peripeţii. Recent, un bărbat care l-a văzut în timpul uneia dintre „plimbările“ sale pe Tamisa a avertizat poliţia, temându-se că tânărul căzuse în apă şi avea nevoie de ajutor. Mai nou, el are şi un partener de drum. Este vorba de prietenul său, Ed Haynes, care s-a lăsat şi el cucerit de această modalitate de a scăpa de trafic. În plus, în curând, cei doi vor participa şi la o excursie pe placa de surf de-a lungul Canalului Mânecii, cu scopul de a strânge fonduri pentru cercetările în domeniul cancerului mamar, mamele celor doi fiind afectate de această boală.

 

Peter Andre nu a mai făcut sex de şase luni

Se pare că mediatizatul cuplu format din solistul Peter Andre şi voluptuoasa Jordan nu traversează cea mai bună perioadă. După cum informează Libero.it, Andre a mărturisit că nu a mai făcut sex cu soţia lui de şase luni. Solistul, care are doi copii cu starleta britanică, s-a plâns de faptul că „întotdeauna este momentul nepotrivit“. De altfel, cei doi soţi nu au avut prea multă linişte în ultima perioadă. Recent, ei au câştigat bătălia împotriva declaraţiilor calomnioase ale fostei bone, prin care aceasta îi descria ca fiind părinţi răi. În februarie, Jordan şi Peter Andre au dat în judecată tabloidul News of the World, din cauza unui articol în care fosta bonă, Becky Gauld, spunea că modelul şi soţul ei sunt părinţi denaturaţi.

 

Charlize Theron adoră formele rotunjoare

Deşi a fost nevoită de multe ori să se îngraşe sau să slăbească la comandă, Charlize Theron şi-a păstrat întotdeauna sex-appealul. Cu toate acestea însă, vedeta a mărturisit că se simte „lipsită de sexualitate“ atunci când este prea slabă. „Am interpretat rolul unei femei bolnave de cancer, în «Sweet November». Nu m-am simţit deloc bine în pielea mea. Îmi amintesc că braţele mele erau scheletice şi osoase. Eram total lipsită de sex-appeal“, a povestit actriţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS