10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCinci morţi în două zile

Cinci morţi în două zile

Un bărbat s-a înecat în lacul Cruşov-Olt, iar altul a murit după ce a căzut dintr-o căruţă. O femeie s-a otrăvit cu insecticid, o persoană dispărută a fost găsită decedată pe câmp, iar un muncitor a căzut de pe buldozer.

 

Cinci persoane din judeţul Olt au murit săptămâna trecută în urma unor incidente neobişnuite. Ciobanu Rodica, de 41 de ani, a băut insecticid miercuri dintr-o sticlă aflată în beciul locuinţei sale. Femeia a fost transportată la Spitalul din Corabia, de unde a fost trimisă la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Pacienta a fost diagnosticată cu intoxicaţie acută cu substanţă oragofosforică. În ciuda eforturilor medicilor, femeia a murit joi seară. Nici soţul şi nici socrii victimei, care se aflau acasă în momentul în care femeia a băut otrava, nu îşi explică gestul ei. Ipoteza cea mai probabilă este aceea că Rodica ar fi băut din sticlă fără să ştie ce conţine.

Joi, lucrătorii Poliţiei Slatina au fost sesizaţi că pe un teren agricol din Mărunţei a fost găsit un cadavru aparţinând unei persoane cu identitate necunoscută. În urma verificărilor, s-a stabilit că trupul neînsufleţit aparţine Frusinei Vătu, de 82 de ani, din Milcov. Bătrâna a plecat de acasă pe 23 iunie, iar până joi nimeni nu a mai ştiut nimic de ea. Echipa de poliţişti sosită la faţa locului a stabilit că în acest caz nu sunt suspiciuni de omor, întrucât pe cadavru nu au fost găsite urme de violenţă. Medicul legist, care va efectua necropsia, va decide din ce cauză a murit bătrâna.

Alte trei decese mai puţin obişnuite s-au produs vineri. Un bătrân din Grojdibodu şi-a găsit sfârşitul în urma unei căzături dintr-o o căruţă încărcată cu paie. Aurel P. a murit la scurt timp după producerea incidentului. Poliţiştii din comună au fost sesizaţi de fiul victimei. În urma efectuării necropsiei, se vor stabili cu exactitate cauzele decesului. Tot vineri, un bărbat din Brastavăţu a anunţat poliţia că a găsit un cadavru în apele lacului Cruşov. În urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul care şi-a găsit sfârşitul înecat este Florea O., de 48 de ani, din localitate.

Un bărbat de 41 de ani, din Slatina, a murit vineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, în urma rănilor cauzate de o căzătură de la înălţime. Nicolae Dumitru lucra pe un buldozer, la o societate din Piatra-Olt, când i s-a făcut rău şi a căzut de pe buldozer. A fost adus de urgenţă la la SJU, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Pacientul a murit vineri. Cazul va fi cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina şi ar trebui să ajungă şi în atenţia Inspectoratului Teritorial de Muncă, întrucât bărbatul se afla în timpul serviciului atunci când a căzut de pe buldozer.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS