10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCăruţele, pericol public

Căruţele, pericol public

O femeie a ajuns la spital în urma unui accident rutier produs din cauza unui tânăr aflat la volan băut şi fără a avea permis de conducere. Viorel P., de 21 de ani, din Vădăstriţa, conducea sâmbătă un autoturism Dacia 1310 pe raza oraşului Corabia. La un moment dat, din cauza neatenţiei, a lovit o căruţă condusă regulamentar în aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului, Maria N., de 55 de ani, pasageră în vehiculul cu tracţiune animală, a fost rănită şi transportată de urgenţă la Spitalul oraşului Corabia, unde a rămas internată.

Poliţiştii rutieri sosiţi la faţa locului au testat şoferul Daciei cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Verificările au evidenţiat faptul că tânărul vinovat de producerea accidentului nu avea permis de conducere. El este cercetat acum pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Alt accident rutier asemănător s-a produs vineri, în Corabia. Un şofer din Craiova a lovit o căruţă neechipată corespunzător. A rezultat rănirea căruţaşului, un bătrân de 71 de ani, din comuna Gârcov. El se află la Spitalul oraşului Corabia, unde va fi ţinut câteva zile sub supravegere medicală. Poliţiştii au stabilit că nici şoferul şi nici căruţaşul nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII