11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMaşina pompierilor, avariată

Maşina pompierilor, avariată

O autospecială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj a fost avariată de un taximetrist care a întors pe linia continuă pe o stradă din centrul municipiului Târgu Jiu.

Trei maşini avariate, dintre care una aparţine ISU Gorj, este bilanţul unui accident petrecut ieri pe o stradă din centrul municipiului Târgu Jiu. Potrivit poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului, vina a aparţinut unui şofer de taxi, care a întors maşina pe linia continuă. Taxiul a fost lovit din spate de un autoturism condus regulamentar de un angajat al Inspectoratului de Jandarmi Gorj. Taxiul a fost propulsat în autospeciala pompierilor, care era în misiune, maşina ISU suferind avarii uşoare. „Autospeciala a fost uşor avariată“, a spus Maria Novăcianu, purtătoarea de cuvânt a ISU Gorj.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Gorj, şoferul taximetrului este vinovat de producerea accidentului, motiv pentru care i-a fost suspendat pentru două luni permisul de conducere. „Eram în maşină cu fiica şi soţia mea. Ele au coborât înainte de semafor şi eu mi-am continuat drumul. Taximetristul a întors pe linia continuă, iar eu am intrat în el şi l-am propulsat în pompieri. Dacă murea cineva din cauza lui?“, a declarat jandarmul.

Taximetrişti scandalagii

Accidentul a avut loc vizavi de o staţie de taxi, iar taximetriştii au sărit în apărarea colegului lor, susţinând că şi celălalt conducător auto are o parte din vină. Iritaţi de prezenţa reprezentanţilor mass-media, taximetriştii au început să facă scandal: „Plecaţi, domnule, de aici! Asta este ştire? Filmaţi altceva. Se întâmplă un accident dintr-ăsta şi veniţi voi repede“, spunea, nervos, un taximetrist.
„Şi ăsta cu Dacia trebuia să meargă mai încet, să nu fi intrat în taxi. Că din cauza lui l-a aruncat pe cel de pe taxi în maşina pompierilor“, a afirmat alt taximetrist.
Pe străzile din municipiul Târgu Jiu a devenit un lucru obişnuit pentru taximetrişti să întoarcă maşina pe linia continuă. Surse neoficiale au declarat că şoferul de taxi care a provocat accidentul are la activ mai multe amenzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII