17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIubitoare de animale, muşcată de maidanez

Iubitoare de animale, muşcată de maidanez

O femeie din Craiova a ajuns ieri dimineaţă în Urgenţă,  după ce a fost muşcată de ambele picioare de un maidanez. „Sunt o iubitoare de animale. Am avut câine timp de 15 ani. Nu mi-a fost niciodată frică de câini şi nu credeam că o să mă muşte“, a povestit Ileana Mateescu.
Ieri-dimineaţă, femeia a plecat către serviciu pe jos, pe strada Împăratul Traian, îndreptându-se spre centrul oraşului. La un moment dat, a observat pe trotuar un câine comunitar. „A fost prima dată când am văzut acel câine. Nu cred că ieşise din vreo curte, nu avea zgardă la gât. L-am văzut agitat şi am zis că e mai bine să îl ocolesc“, a spus femeia.
Ileana Mateescu şi-a continuat drumul pe carosabil, ca  să nu treacă chiar pe lângă animal, însă după câţiva paşi a fost atacată. „A venit din spatele meu şi m-a muşcat de piciorul stâng. Am încercat să mă apăr, i-am dat cu plasa în cap, dar nu a fugit,  m-a muşcat şi de piciorul drept“, a mai spus Ileana Mateescu.
Femeia a ajuns la serviciu după ce a fost atacată de câine, şi-a sunat fiul şi i-a povestit ce s-a întâmplat. Au mers împreună la Spitalul de Urgenţă, unde o asistentă a pansat-o şi i-a dat trimitere către Spitalul de Boli Infecţioase, pentru vaccinul antirabic. „În timp ce eram la spital, a mai venit un domn care avea o muşcătură la picior. Nu cred că ar fi o soluţie să fie omorâţi câinii comunitari, dar ar trebui ca minţile luminate ale oraşului să ia măsuri“, a adăugat femeia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

22 COMENTARII