22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCriminalul din Caracal a fost arestat

Criminalul din Caracal a fost arestat

Criminalul din Caracal, care şi-a ucis cu sânge rece concubina, lovind-o în cap cu o bară metalică până a lăsat-o fără suflare, a fost arestat zilele trecute.

 

OLT. Nicolae Enache şi-a ucis concubina pe 24 mai. Elena Deliiorga a fost lovită în cap, de mai multe ori, cu o bară din fier, în casa în care locuia împreună cu Nicolae de mai bine de 15 ani. Băut bine, criminalul şi-a lăsat consoarta moartă în pat, apoi a chemat-o pe mama femeii şi i-a arătat trupul neînsufleţit. Fără să stea pe gânduri, ucigaşul şi-a înfipt două cuţite în abdomen şi unul în gât, apoi a mers la Spitalul din Caracal. El a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Craiova.

De la sfârşitul lunii mai, bărbatul a stat internat, sub supravegere medicală. Săptămâna trecută, când rănile i s-au vindecat, a fost externat şi a ajuns pe mâna procurorilor. Şi de această dată, ca şi la prima audiere, el şi-a recunoscut fapta. A spus că nu regretă ce a făcut şi că oricum are de gând se se sinucidă.

Săptămâna trecută, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă, pentru 29 de zile. El urmează să petreacă după gratii până la 25 de ani pentru infracţiunea de omor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS