24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjVânzătoare atacată cu ciocanul

Vânzătoare atacată cu ciocanul

Vânzătoarea unui magazin din Târgu Jiu a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită în cap cu un ciocan, fiind deposedată de suma de 200 de lei.

 

O femeie de 26 de ani, vânzătoare la un magazin din Târgu Jiu, a fost victima unei tâlhării violente. Femeia a ajuns sâmbătă la spital cu răni la cap, după ce a fost lovită de două ori cu un ciocan. Larisa Diaconescu se angajase recent ca vânzătoare la un magazin de materiale de construcţii, ce fusese deschis de câteva luni în cartierul 9 Mai. Zona este cunoscută de poliţie cu o incidenţă crescută a infracţionalităţii, în apropierea magazinului producându-se o crimă, în urmă cu peste o jumătate de an. Tâlhăria a avut loc în plină zi. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, tânăra a fost găsită în stare de inconştienţă pe podeaua magazinului de materiale de construcţii de către un bărbat care intrase să cumpere produse. La faţa locului au fost chemate un echipaj al poliţiei şi o ambulanţă.

 

Fără supraveghere video

 

Tânăra, care a fost transportată pentru îngrijiri la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu, are răni la cap, un traumatism cranio-cerebral, dar este conştientă şi va rămâne sub supraveghere medicală câteva zile. Comisarul-şef Daniela Nicu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, a declarat că poliţiştii
încearcă să realizeze portretul-robot al agresorului, în baza declaraţiilor care au fost luate de la victimă.

Potrivit Danielei Nicu, vânzătoarea a fost deposedată de un telefon mobil şi de suma de 200 de lei. Magazinul nefiind dotat cu camere de supraveghere video, este îngreunată misiunea oamenilor legii de a-l prinde pe făptaş. Poliţiştii au însă câteva indicii în ceea ce îl priveşte pe autorul tâlhăriei.

„Avem la dispoziţie informaţii de la victimă. Totul s-a petrecut foarte rapid şi cu violenţă. Autorul faptei poate face parte dintr-un cerc de suspecţi care ştiau că magazinul e recent deschis şi nu avea supraveghere video sau a intrat, a dat lovitura şi a dispărut“, a precizat Daniela Nicu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS