Acasă Local A început circul!

A început circul!

MEHEDINŢI. La o oră după constituirea noului Consiliu Local Drobeta Turnu Severin, aşa cum se stabilise cu o săptămână înainte, a fost anunţat şi noul consiliu judeţean. Noul preşedinte al CJ Mehedinţi, Marius Bălu, a fost învestit în funcţie şi a depus jurământul. Ieri, în jurul orei 13.00, în sala mare a CJ, după ce asistenţa şi presa au aşteptat numirea în funcţii a celor doi viceprimari, care nu fuseseră anunţaţi, ar fi trebuit să se constituie consiliul judeţean, să se depună jurământul de către consilierii judeţeni şi, cel mai important, să se facă publice numele cei doi vicepreşedinţi.

Şedinţa a fost condusă de preşedintele Marius Bălu, dar, din cauză că în sală nu s-a prezentat o treime din lista consilierilor judeţeni, aceasta a fost suspendată pentru două zile. „Întrucât sunt prezenţi doar 16 consilieri, şedinţa nu poate fi considerată legală, motiv pentru care se amână până miercuri. Vă mulţumesc“, a spus preşedintele CJ, Marius Bălu.

Decizia preşedintelui nu i-a mulţumit însă pe ceilalţi consilieri, care au cerut să se spună numele celor care lipseau de la şedinţă nemotivat, deoarece cu o oră mai devreme fuseseră prezenţi la constituirea consiliului local.

Exit mobile version