21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalBere pe drumul european

Bere pe drumul european

Mii de litri de bere s-au vărsat ieri pe marginea Drumului European Craiova – Slatina, după ce şoferul unui tir a intrat cu viteză prea mare într-o curbă. Incidentul a avut loc în jurul orei 15.30, la intersecţia DE 65 cu centura de nord, în apropiere de aeroportul din Craiova. Un tir încărcat cu bere Ursus şi Stejar pentru firma de distribuţie Grosbi venea de pe şoseaua de centură îndreptându-se către Slatina.

În momentul virajului, încărcătura a făcut balans şi a ajuns pe marginea drumului. „Probabil că şoferul a forţat curba şi s-au răsturnat paleţii“, a spus Daniel Căruntu, director executiv Grosbi Slatina, venit la faţa locului împreună cu directorul de zonă Ursus. Conform declaraţiilor celor doi, transportatorul este bun de plată. Firma de distribuţie a prelat partea de încărcătură rămasă intactă pe baza unui proces-verbal, producătorul Ursus întocmind o nouă factură.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Poliţiei Rutiere pentru dirijarea traficului, însă vehiculul avariat a fost tamponat de mai multe ori de tirurile care veneau de pe centura de nord. O maşină a Serviciului de Salubritate a sosit la locul accidentului, pentru a face curăţenie. Poliţia Rutieră a început cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU