11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a izbit cu mopedul de copac

S-a izbit cu mopedul de copac

OLT. Un bărbat din Drăgăneşti-Olt a ajuns la spital rănit grav la un picior, după ce, beat fiind, a intrat cu mopedul într-un copac. Incidentul s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 1.00, pe strada Nicolae Titulescu, din Drăgăneşti-Olt.

Ion G., de 30 de ani, se deplasa cu un moped marca Piaggio Liberty. Din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, spun poliţiştii, bărbatul a pierdut controlul vehiculului şi a intrat într-un pom de pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului mopedului. El a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a rămas internat în Secţia de ortopedie, pentru a primi îngrijirile necesare.

„Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut, traumatism toraco-abdominal, fractură deschisă gambă stângă, beţie acută şi a rămas internat la Ortopedie“, a spus purtătoarea de cuvânt a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Cristina Toşu.

Ion G. spune că nu îşi mai aminteşte cu exactitate de ce s-a lovit cu mopedul, pentru că era băut.

„Nu mai ştiu ce s-a întâmplat, pentru că eram un pic băut. Cred că am intrat într-un cap de pod“, a declarat conducătorul mopedului.

Verificarea cu aparatul etilotest a arătat că bărbatul avea o alcoolemie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS