10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte ştiri

O pisică şi un urs, prieteni inseparabili

O pisică şi un urs asiatic au demonstrat că prietenia nu are limite. După cum informează Tgcom.it, felina şi ursul sunt foarte buni prieteni de opt ani, spre uimirea îngrijitorilor de la Grădina Zoologică din Berlin, unde locuiesc cei doi amici. Prietenia dintre cele două animale este atât de strânsă, încât acestea nu suportă să stea separate. Acest lucru s-a întâmplat totuşi în octombrie, când ursul a fost mutat în altă cuşcă, pentru a i se lărgi spaţiul de joacă. Pisica a rămas nemişcată mai multe luni în faţa cuştii bunului său prieten. În cele din urmă, îngrijitorii au fost impresionaţi de loialitatea felinei şi au decis să o mute în cuşca ursului.

„S-au salutat, s-au alintat, iar acum sunt mai fericite ca niciodată“, a povestit Heiner Kloes, unul dintre îngrijitori. Cele două animale împart orice, chiar şi porţia de mâncare.

Închisoarea Alcatraz devine hotel de lux

Închisoarea Alcatraz, probabil cel mai cunoscut penitenciar din lume, ar putea fi, în curând, transformată într-un hotel de lux. După cum informează Yahoo!News, proiectul aparţine National Park Service, autoritatea care administrează insula Alcatraz. Iniţiatorii speră ca în acest mod să profite de cererea mare de turişti interesaţi să viziteze aceste locuri. Vechea închisoare, care a fost închisă în 1963, reprezintă o mare atracţie turistică, fiind vizitată anual de peste 1,5 milioane de oameni din toate colţurile planetei.

Chris Martin, fericit alături de Gwyneth Paltrow

Deşi este căsătorit de mai mulţi ani cu actriţa Gwyneth Paltrow, Chris Martin, solistul Coldplay, are mari probleme cu faptul că soţia sa a avut o relaţie cu Brad Pitt. „Dacă soţia ta ar fi ieşit cu Brad Pitt înainte să te cunoască pe tine, nu-i aşa că te-ai simţi în inferioritate? Gwyneth este singura persoană cu care am avut o relaţie serioasă. Sincer, multă vreme m-am întrebat dacă nu cumva sunt homosexual. Mi-am făcut o grămadă de griji. Şi toate astea doar pentru că am fost crescut să consider asta un defect“, a mărturisit cântăreţul. Temerile solistului au fost însă repede alungate. „Într-o zi m-am luminat. Şi după ce n-am mai avut o problemă, mi-am dat seama că nu am cum să fiu homosexual. Totdeauna mi-au plăcut sânii. Şi de ce să nu recunoaştem? Sunt fantastici! Mi-am pierdut virginitatea la 22 de ani. Am avut tot soiul de principii religioase şi, sincer să fiu, nici nu mă prea pricepeam la agăţat. De foarte multe ori am ajuns în binecunoscuta postură de foarte bun amic şi confident. Nu îmi plăcea să fiu acea persoană care află toate detaliile unei nopţi fierbinţi. Voiam să fiu protagonistul acelei nopţi. Atunci mi-am zis că trebuie să fiu o vedetă rock. Era singura mea şansă. Asta a fost motivaţia mea. Gwyneth a fost singura mea iubire şi, în acelaşi timp, şi singura mea relaţie serioasă. Nu văd asta ca pe un lucru rău sau ciudat. Sunt fericit aşa“, a mai povestit Martin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS