22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-au răsturnat cu maşina la Valea Mare

S-au răsturnat cu maşina la Valea Mare

OLT. Trei oameni au ajuns la spital, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat sâmbătă, pe raza comunei Valea Mare. Victimele se deplasau dinspre Piteşti către Slatina, într-un Cielo, cu numărul de înmatriculare OT-13-TAB.

La Valea Mare, conducătorul auto, Sandu Tabacu, de 37 de ani, din Drăgăneşti-Olt, a pierdut controlul volanului, autoturismul a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului.

Şoferul şi cei doi pasageri din autoturism, Iulian Petcu, de 19 ani, şi Nicolae Octavian Băzăvan, de 20 de ani, ambii din Dăneasa, au fost răniţi. Victimele au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Potrivit medicului de gardă la Urgenţe, Cornel Fulga, Iulian Petcu a suferit un traumatism cranio-cerebral acut formă medie, hematom epicranian temporal stâng. El a rămas internat în Secţia de chirurgie.

„În serviciul UPU au fost aduşi trei pacienţi, victime ale unui accident de circulaţie. Noi le-am acordat îngrijirile necesare, după care au fost trimişi la investigaţii. Unul dintre ei a rămas internat, ceilalţi doi prezentând răni uşoare“, a spus medicul de gardă de la Urgenţe, Cornel Fulga.

Conducătorul auto spune că a pierdut controlul volanului pentru că a încercat să evite coliziunea cu altă maşină care venea din sens opus.

Cazul a fost preluat de poliţiştii de la Circulaţie, pentru cercetări. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS