10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a electrocutat la furat

S-a electrocutat la furat

Un tânăr de 21 de ani, din Hunedoara, a murit electrocutat în incinta combinatului Arcelor Mittal. Bărbatul venise la furat şi, potrivit poliţiştilor, în momentul în care a fost văzut de agentul de pază, s-a adăpostit în incinta unei staţii de transformare, unde s-a electrocutat.
„S-a constituit o echipă operativă, care a stabilit că doi bărbaţi, de 32, respectiv de 21 de ani, ambii din localitate, fără ocupaţie, au pătruns în cursul dimineţii în staţie, unde au tăiat mai multe bare de fier pe care urma să le valorifice la centrele de colectare. Fiind surprinşi de agenţii de pază, primul a fugit în afara societăţii, iar cel de-al doilea, spre interiorul staţiei, unde s-a electrocutat la celula nr. 27, care se afla sub tensiunea de 6.000 de volţi. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului“, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Potrivit poliţiştilor, astfel de situaţii au loc aproape zilnic şi cei mai mulţi hoţi vin în grupuri mari, mai ales în weekend.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS