10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDE 70, drumul morţii

DE 70, drumul morţii

Un bărbat a murit şi alte trei persoane se zbat între viaţă şi moarte după ce au fost implicaţi, miercuri seară, într-un grav accident de circulaţie, în judeţul Mehedinţi.

Acesta s-a produs pe Drumul European 70, la marginea municipiului Drobeta Turnu Severin. Un autoturism Volkswagen Golf, în care se aflau doi angajaţi de la CFR, şoferul Florian T., de 40 de ani, din comuna Prunişor, şi Iuliana M., de 38 de ani, din Severin, s-a izbit frontal cu o autoutilitară Dacia Papuc, în care se aflau Sorin C., de 41 de ani, şi Gheorghe I., de 46 de ani, ambii din Timişoara. A fost nevoie de intervenţia a cinci ambulanţe, două autospeciale de la pompieri şi două echipaje de poliţie.

Pompierii şi medicii au avut o misiune dificilă, fiind nevoiţi să taie autoturismul VW Golf în care se afla încarcerat şoferul decedat. „A trebuit să decopertăm maşina. Fierul vechi din portbagajul Golfului, în urma impactului, a ajuns peste şofer şi peste victima din dreapta, lucru care a îngreunat operaţiunea“, a declarat Gheorghiţă Nicolea, plutonier de la Serviciul de Descarcerare Mehedinţi. Victimele au rămas internate, în stare gravă, la Spitalul de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU