21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn angajat al IGO Caracal a murit în timpul serviciului

Un angajat al IGO Caracal a murit în timpul serviciului

OLT. Un angajat al SC IGO SA Caracal a murit luni dimineaţă la locul de muncă. Potrivit primelor rezultate ale investigaţiilor medicale, se pare că bărbatul a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Tragedia s-a petrecut chiar la începutul programului de lucru. Teodor Oproaica, de 57 de ani, era angajat ca parchetar la IGO Caracal. Împreună cu ceilalţi angajaţi ai firmei, lucra la reabilitarea trotuarelor din zona băncii Allianz Ţiriac. La un moment dat, muncitorul s-a oprit şi le-a spus colegilor săi că nu se simte prea bine, acuzând dureri în zona toracică. Aceştia l-au aşezat pe Teodor Oproaica pe o bordură şi au chemat imediat o ambulanţă. Cu toate că echipajul de urgenţă a venit în numai câteva minute la faţa locului şi l-a dus pe bărbat la Spitalul Municipal, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea lui. Angajatul IGO a murit în jurul orei 8.45, pe patul de spital. Potrivit medicilor, decesul pacientului a survenit din cauza unui stop cardio-respirator. Trupul neînsufleţit a fost dus la morga Spitalului Municipal Carcal, de unde va fi luat de familia victimei.

Cazul este cercetat în prezent de Inspectoratul Teritorial de Muncă, însă, din primele investigaţii, se pare că nu este vorba despre un accident de muncă. „Noi vom ancheta acest caz, însă din primele cercetări se pare că nu este un accident de muncă, întrucât decesul angajatului a fost cauzat de probleme de sănătate, independente de activităţile prestate la locul de muncă“, a spus Eugen Mitu, inspectorul-şef al ITM.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU