24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte ştiri

S-a încăpăţânat să se nască

Deşi are doar şase luni, Finley Crampton, din Marea Britanie, a ajuns o mică vedetă în ţara sa natală datorită încăpăţânării sale de a trăi. Mama sa, Jodie, îl consideră un adevărat miracol. Finley s-a încăpăţânat să se nască, în ciuda faptului că mama sa lua anticoncepţionale şi a încercat şi să facă un avort. Jodie suferă de o boală genetică, din cauza căreia şi-a pierdut primul copil la câteva minute după naştere, iar cel de-al doilea a venit pe lume cu o gravă malformaţie. Din acest motiv, ea a decis să nu mai facă vreodată copii, astfel că a început să ia anticoncepţionale. După ce şi-a dat seama cu uimire că este din nou însărcinată, britanica a apelat la ajutorul medicilor dintr-un spital din Nottinghamshire, pentru a avorta. Din fericire pentru Finley, medicii au dat greş, astfel că, în urmă cu şase luni, el a venit pe lume sănătos, spre bucuria părinţilor săi.

Natalie Imbruglia, îndrăgostită

Cunoscuta solistă Natalie Imbruglia este din nou îndrăgostită. De data aceasta, alesul inimii sale este omul de afaceri Chris Paciello, patronul luxosului club Liquid din Miami. Din câte se pare, cei doi amorezi s-au cunoscut anul trecut, la o petrecere privată. La această idilă şi-a adus contribuţia şi Madonna, cu care Chris este un foarte bun prieten, după o aventură pe care a avut-o cu diva în anii ’90. Potrivit unor surse, când regina pop a auzit că Natalie şi fostul ei iubit se întâlnesc, s-a grăbit să pună amândurora o vorbă bună. Cântăreaţa a convins-o pe Natalie că, deşi Paciello a avut în trecut probleme cu legea, el fiind condamnat la şapte ani de închisoare pentru omor şi jaf armat, acest fapt nu este câtuşi de puţin relevant pentru el ca persoană. „Chris şi cu mine am făcut cunoştinţă anul trecut, la o petrecere. Mai ieşim din când în când împreună, atunci când mă aflu în Los Angeles. Este extrem de dulce şi de amuzant, dar nu vreau să spun mai mult de atât“, a mărturisit Natalie. Din palmaresul de cuceriri al omului de afaceri mai fac parte vedete precum Naomi Campbell sau Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez îşi lansează o nouă linie de îmbrăcăminte

Deşi au trecut doar trei luni de când a devenit mămică, diva sud-americană Jennifer Lopez îşi va lansa în curând o nouă linie de îmbrăcăminte. După cum informează Libero.it, Jennifer va lansa pe piaţă o linie de îmbrăcăminte sport dedicată în totalitate exerciţiilor din sala de gimnastică. Din câte se pare, Lopez a optat pentru o colecţie moderată în ceea ce priveşte preţul, având în vedere că majoritatea banilor provin din vânzarea altor două colecţii precedente ale artistei, „Sweetface“ şi „Justsweet“. „Are deja haine de stradă. Dar acum vrea ceva diferit. Acum va fi vorba doar despre adidaşi, pantaloni de yoga şi echipament de dans. Vrea să arate bine atât în sala de exerciţii, cât şi pe stradă. Jennifer vrea ca toate articolele să fie accesibile oricărui buzunar şi, mai ales, funcţionale“, a povestit un apropiat al divei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS