5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalImigrant român, ucis de italieni

Imigrant român, ucis de italieni

Un muncitor român, de 28 de ani, a fost omorât de un cuplu din Verona, pentru încasarea unei asigurări de viaţă în valoare de un milion de euro.

Tancredi Valerio Volpe şi Cristina Nero, proprietarii unei firme de transport, l-au ucis pe românul Adrian Ioan Cosmin, de 28 de ani, a informat ieri La Repubblica. Pentru că românul lucra fără contract la firma lor de aproximativ doi ani, patronii italieni au condiţionat intrarea acestuia în legalitate de încheierea unei asigurări de viaţă. Unicul beneficiar al asigurării era chiar Cristina Nero.

Corpul carbonizat al românului a fost găsit sâmbăta trecută într-un vehicul, în localitatea Cavaion Veronese, situată în apropiere de Verona. Incidentul ar fi trebuit să pară o sinucidere, dar autopsia a demonstrat că în plămâni nu erau urme de fum. Bărbatul fusese sedat în altă parte, iar ulterior udat cu benzină şi urcat în maşină.

După un interogatoriu îndelungat, Cristina Nero, de 31 de ani, a recunoscut crima, fiind plasată în arest la domiciliu pentru că are un copil de câteva luni. Concubinul ei, de 34 de ani, a fost, de asemenea, arestat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII