Acasă Local Băieţel accidentat grav la Cârlogani

Băieţel accidentat grav la Cârlogani

OLT. Un băieţel de nouă ani, din satul Cepari, comuna Cârlogani, judeţul Olt, a fost grav rănit într-un accident de circulaţie, petrecut ieri-dimineaţă. Mădălin S. mergea spre şcoala din localitate împreună cu fratele său, Andrei. Pe drum, s-a angajat în traversarea străzii în fugă şi fără să se asigure, spun poliţiştii, fiind accidentat de un autoturism Dacia Logan, cu numărul OT-08-CIB, condus de Claudiu Smedescu, de 25 de ani, din localitate.

În urma impactului, minorul a fost grav rănit. Localnicii spun că, imediat după ce l-a lovit cu maşina, conducătorul auto a oprit, i-a acordat primul ajutor, iar apoi l-a urcat în autoturism şi a pornit cu el spre spital. Băiatul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina în comă de gradul I.

Potrivit doctoriţei care se afla de gardă, Ecaterina Buzău, el a fost internat în Secţia anestezie – terapie intensivă pentru tratament şi supraveghere medicală de specialitate. „Copilul a suferit un politraumatism prin accident rutier. Râmâne internat în Secţia ATI pentru continuarea tratamentului“, a spus doctoriţa Buzău. Ulterior, la insistenţele părinţilor săi, minorul a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

„A vrut să treacă, dar a văzut maşina şi s-a întors“

 

Andrei, fratele lui Mădălin, este şocat de cele întâmplate, mai ales că accidentul s-a petrecut sub ochii lui. El povesteşte că fratele său a vrut să traverseze strada, a făcut câţiva paşi, dar a văzut maşina şi s-a întors, moment în care a fost lovit de autoturism. „A vrut să treacă pe partea cealaltă a drumului, a văzut maşina şi s-a întors. Atunci a fost lovit şi a căzut“, a povestit Andrei. În urma accidentului, la faţa locului a ajuns imediat poliţia. Oamenii legii au împrejmuit zona în care s-a produs evenimentul şi i-au aşteptat pe colegii lor de la Poliţia Rutieră, pentru cercetări. „În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, testul cu aparatul etilotest fiind negativ“, a declarat poliţistul Cristi Rădoi, din cadrul Poliţiei Rutiere.

Exit mobile version