13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTamponare violentă în intersecţie

Tamponare violentă în intersecţie

Două autoturisme au fost implicate vineri dimineaţă într-o tamponare violentă la Slatina, după ce unul dintre şoferi nu a acordat prioritate de trecere. Incidentul rutier s-a petrecut în jurul orei 9.30, la intersecţia străzilor Crişan cu strada Cireaşov.

Viorel Oprişor, din municipiu, venea dinspre gară, la volanul autoturismului Ford Siera cu numărul de înmatriculare OT-02-LAA. În intersecţie, la efectuarea virajului la stânga, conducătorul auto nu a acordat prioritate de trecere unui Volkswagen Polo, cu numărul OT-63-KWY, care era condus regulamentar din sens opus de Neli Băgănaşu, din Slatina, şi a intrat în coliziune cu acesta. „Veneam dinspre gardă şi n-am acordat prioritate. Am fost acoperit de altă maşină, care mi-a luat faţa, şi n-am mai văzut autoturismul ce venea din sens opus şi am intrat prea mult în intersecţie“, a spus Viorel Oprişan.

Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. La faţa locului au ajuns un echipaj de la Poliţia Rutieră, care a preluat cazul, şi o ambulanţă. Nu a fost însă nevoie de intervenţia medicilor, întrucât conducătorii auto s-au ales doar cu o sperietură. „Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Conducătorul Fordului Siera nu a acordat prioritate în intersecţie şi a intrat în coliziune cu autovehiculul Volkswagen Polo. Şoferului care n-a acordat prioritate i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile şi a fost sancţionat cu o amendă de 300 de lei. Nici unul dintre conducătorii auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice“, a declarat subinspectorul Vali Parasciv, din cadrul Poliţiei Rutiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS